Acqua Universo - Ervaringen
Naar de webshop

Ervaringen

Veelgehoorde reacties:
Sprankelend. Smaakt lekker en zacht. Minder droge huid. Fijn voor de haren. Het gebruik van wasmiddel is bijna gehalveerd. Gebruik geen wasverzachter meer. Geen aanslag meer op glazen uit de afwasmachine. Het water voelt anders aan (dikker). Voller. Lichter verteerbaar. Planten doen het goed. Geeft een goed gevoel. Een constante frisse kwaliteit wat lekker weg drinkt zonder geurtjes.

Maar ook:

Verrassend!, emotioneel turbulent, meer energie, fysiek en emotioneel sterker geworden. Beter opneembaar.

Andere ervaringen:

"Sinds de vitaliser is geïnstalleerd, ga ik zingend onder de douche. Ik word er blij van."
E. K. Den Haag.

"Heerlijk douchen onder een fijne 'bron' in mijn eigen huis. Ons huisdier (poes) is van angstig gedrag in ontspannen gedrag veranderd. We hebben vele soorten vogels, kikkers enz. in de tuin. De energetische waarde van de kruiden en planten is veel hoger. Ik wens heel veel mensen een vitaliser in hun huis/werk/school toe." - L.v.V.

"Het is een feest om in bad te stappen, vooral na een dag met veel mensen om je heen. Ik voel me daarna echt "schoon".  Ik heb ook een gevoel van dankbaarheid naar het water toe. En fijn om zo het water uit de kraan te kunnen drinken i.p.v. mineraalwaterflessen. Ik ervaar ook meer harmonie in de omgeving. Ik zou niet meer zonder willen." - L.N.

"Net na installatie kregen een paar gezinsleden wat lichte hoofdpijnen of keelpijn. Na een aantal dagen was dit over." - H.F.

"Eerst veel negativiteit, iedereen voelde zich niet prettig. Daarna alleen maar positief, het heeft veel in werking gezet, zowel emotioneel als op gezondheidsgebied."
B. van L. Schipluiden